Actiegames

De leukste gratis actie spelletjes!

Wil je gratis en snel een dosis adrenaline hebben bij een game? Op 2Games.be vind je een concrete beschrijving van de spellen die jou altijd vermaken: actie spelletjes. Ook zal je weten welke soorten actie games je kunt spelen om jouw familie en vrienden uit te nodigen voor spannende wedstrijden. Daarnaast kun je op een aantal tips rekenen waarmee je op ideeën zult komen over spellen die je vandaag zou willen uitproberen!

Speel actie spelletjes voor de beste entertainment

De meest fascinerende spellen die je kunt vinden, zijn actie spellen en er zijn verschillende redenen daarvoor. Zo heb je bij deze games altijd een afwisseling. Je kunt bijvoorbeeld op een website een personage controleren waarmee je de slechteriken met een zwaard verslaat, terwijl een van jouw vrienden de artillerie van een leger gebruikt om zijn missies te voltooien. Een andere reden is het element van verrassing. Wanneer je bijvoorbeeld gratis actie spelletje speelt, zal je gegarandeerd voor een aantal verrassingen te komen staan waar je snel actie moet ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe slechteriken die de moeilijkheidsgraad van het spel verhogen.

Een race- of schietspel? Verwacht altijd actie!

Actie spelletjes spelen kan voor iedereen een aanrader zijn, omdat je verschillende soorten ervan hebt. Stel dat een van jouw familie of vrienden graag van racen houdt, dan kun je ze aanbevelen om websites te vinden waar ze het tegen andere fanatiekelingen opnemen. Ook hoeven de fanaten van schietspelletjes zich geen zorgen te maken, want je kunt een aantal links van de websites over deze spellen sturen. Op deze platformen kunnen ze verschillende wapens gebruiken om hun missies te halen.

Neem het hef in handen om de hoogste scores te halen!

Als je nieuwsgierig bent om actie spelletjes te spelen, vind je hieronder een overzicht van de populairste spellen die je kunt spelen.

  • Race spelletjes. Op het internet zijn er games waarin je een auto moet besturen om de eerste te worden in een wedstrijd. Door het competitieve aspect worden jij en anderen dagelijks uitgedaagd om een aantal van deze gratis actie spelletjes te spelen.
  • Schiet spelletjes. Ook zijn de games waarin je online een aantal wapens moet gebruiken om jouw missies te voltooien erg bekend onder de echte game fanaten. Van het spelen van de Call of Duty-games tot de Flash-spellen die je op jouw computer uitprobeert, schietspelletjes zijn altijd een garantie op actie.
  • Pokémon-spelletjes. Je vindt ze op de televisie en in tijdschriften: Pokémon. Wanneer je op jouw computer, smartphone of console zit, heb je de kans om de leukste spellen te spelen waarin je bijvoorbeeld Pokémon moet vangen.
  • Mario-spelletjes. Een ander bekend personage waarmee iedereen wil spelen, is Mario. Je kunt thuis op jouw console of achter jouw computer de leukste games vinden over deze loodgieter en andere bekende personages, zoals Luigi, Toad, Bowser en Princess Peach.
Terug naar overzicht